Paniek

A pretty young blonde woman sitting down while looking severely depressed

Paniek

De angst voor een paniekaanval kan zo groot zijn dat je allerlei situaties gaat vermijden. Ook al lijkt dat een logische reactie, toch brengt het je steeds verder van waar je werkelijk zijn wilt.

Je zult regelmatig van mensen om je heen horen dat je ‘gewoon’ zo rustig mogelijk moet blijven. Maar dat weet jij natuurlijk allang. Wat je ook weet is dat dat niet helpt. Een paniekaanval begint namelijk in het onderbewuste. Jij merkt het pas als je lichaam gaat reageren. Dan is het vaak al te laat om een aanval te voorkomen.

Tijdens de coaching gaan we onderzoeken wat de oorzaak is van de paniekaanvallen. We kijken welke aanleidingen jou onbewust aanzetten om in een angsttoestand terecht te komen. Ik zorg ervoor dat jij op onbewust niveau de angst kunt loslaten. Ik leer je de signalen van angst eerder te herkennen. Je zult daarna op bewust niveau zelf snel en effectief kunnen ingrijpen als je merkt dat je onrustig wordt.

Je bent welkom om helemaal vrijblijvend en gratis langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Heb je liever een eerste gesprek via de telefoon of Skype? Dat is ook prima, vergeet niet om in dat geval je telefoonnummer en/of Skype naam op het contactformulier te zetten en aan te geven waar je voorkeur naar uit gaat.

Neem contact op