Over de coach

Home / Over de coach

 

1011434_10202919437608351_280632602_n(1)

Achter 3Step sta ik: Liedewey van der Kuip

De focus in mijn leven ligt op verbinding en vrijheid. Verbinding met mijzelf: luisteren naar mijn hart en het pad volgen wat daaruit voortkomt. Verbinding maken met anderen is voor mij als ademen. Ik geniet van de warme, prachtige contacten in mijn werk en thuis. Vrijheid betekent voor mij dat ik als enige verantwoordelijk ben voor mijn keuzes. Eigen verantwoording nemen is gelijk ook de basis van alle coachingstrajecten want verandering kun je alleen bereiken door andere keuzes te maken dan je gewend bent. Dat vergt soms moed. Gelukkig heb ik niet alles alleen hoeven doen en hoef jij dat ook niet.
Bij belangrijke veranderingen in mijn leven heb ik ervaren dat de ondersteuning van een gedegen en betrokken coach voor mij het verschil kan maken tussen opgeven en doorgaan. Dat wil ik graag doorgeven aan anderen en zodoende ben ik, na een opleiding van 3 jaar, mijn eigen praktijk begonnen.

Ik ben geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Dat merk je direct tijdens onze coachingssessies. Ik wil weten wat jou motiveert, hoe de wereld er voor jou uitziet, samen met jou uitzoeken wat jouw kracht is en hoe jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Coaching is voor mij dé manier om met mensen te werken omdat de cliënt het doel bepaalt en ik er ben om de weg erheen te professioneel begeleiden. Dat doe ik zonder omwegen en overbodige zaken: we gaan recht op het doel af. De gesprekken die we hebben zijn op basis van gelijkwaardigheid, er is altijd sprake van een wisselwerking. Daar krijg ik zoveel inspiratie en motivatie van, dat ik mijzelf ook steeds weer verder kan ontwikkelen.  Zo heb ik, na de opleiding tot NLP Master Coach, nog de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:  hypnose, transactionele analyse, zen meditatie en systemisch werk.

Een uitgebreider cv vind je op mijn Linkedin pagina .

Mijn opleiding tot Master Coach heb ik gevolgd bij de UNLP

Accreditaties opleiding UNLP Master Coach: