Testimonials

Home / Testimonials

Dit is wat cliënten zeggen over de coach & coaching bij 3Step:

Daan Reep:

Ik schrok eerst van de prijs. Achteraf had ik het tienvoudige er ook voor over gehad. Ik heb geleerd om de dingen te zeggen die ik wil zeggen zonder bang te zijn voor de reactie van anderen. Liedewey is heel open, geeft ook voorbeelden uit haar eigen leven. Dat gaf een heel goed gevoel. Ik wist niet dat het zo leuk kon zijn om van mijn onzekerheid af te komen. Ik ga weer nieuwe doelen stellen en zal zeker bij Liedewey terug komen.

Maaike Peeters:

Tijdens mijn burn-out kreeg ik verschillende keren de tip om ‘dingen te doen waar ik energie van kreeg’.

Dat klinkt heel logisch als je energie-reserves volledig uitgeput zijn. Maar de vragen: ‘Wat zijn je hobby’s, wat vind je leuk?’ klinken op zo’n moment als raketwetenschap. Slapen was het beste wat ik kon bedenken.

Liedewey heeft me toen enorm geholpen, al na één coach sessie zag ik de toekomst weer positief en vol vertrouwen tegemoet.

Ik kreeg een helder beeld van waar mijn behoeften lagen en kreeg huiswerk mee waar ik meteen mee aan de slag kon en waardoor ik me vanaf die dag steeds een beetje beter voelde.

Ik ben Liedewey zo onwijs dankbaar. Ze heeft me weer op het goeie pad gezet.

Ik bewonder de manier waarop ze ingewikkelde hersenkronkels ontwart en op een overzichtelijke manier aan je voorschotelt.

Liedewey is een wijze vrouw, heeft veel kennis van zaken en beschikt ook nog eens over het vermogen om dit over te brengen.

 

Floris:

Liedewey weet op een prettige manier een spiegel voor te houden.
Door haar open houding, methodiek en doortastendheid begeleidt ze je naar de kern van je eigen hulpvraag.
De coaching heeft mij enorm geholpen prioriteiten te stellen en mijn eigen doelen weer helder voor ogen te krijgen.

Olga Schenk:

Door de ban genomen is mijn doel goed bereikt. Ik communiceer beter en heb een vrolijker en gelukkiger leven. Ik kan dingen beter sturen waardoor ik meer tevreden ben.
Ik heb zeker plezier gehad tijdens de sessies.  Het is fijn om te praten met iemand waarvan ik het idee heb dat diegene me begrijpt en alle aandacht voor me heeft.
Het meest geraakt en gemotiveerd ben ik door Liedeweys betrokkenheid, zachtheid en positiviteit. Goed voorbeeld doet goed volgen.
Afgezien van de tijd en vooral de rust vinden om aan mijn doelen te werken vond ik het niet zwaar of moeilijk. Natuurlijk zijn er momenten waar je even doorheen moet maar t is een verrijking van je leven om zoveel inzicht in jezelf en anderen te krijgen.
Ik kan t daarom iedereen aanraden!

Carolien Smit:

Na vele jaren in de psychiatrische molen,  stond ik op het punt om na een lange opname opnieuw het leven in te duiken. Ik had allerlei ambities, maar ook veel angsten en onzekerheden. Ik was daarom op zoek naar ondersteuning bij het bouwen aan mijn toekomst. Via een tip van een vriendin ben ik toen bij Liedewey terecht gekomen.
Ik had geen ervaring met coaching en ik had nog nooit gehoord van NLP. Vanuit de therapeutische setting was ik gewend aan een probleemgerichte aanpak  met  veel ‘graven’. Het doel- en oplossingsgericht werken was voor mij dan ook een hele omslag.
De eerste tijd vond ik het lastig om een specifiek doel formuleren, behalve dat ik af en toe met iemand wilde praten en wilde zorgen dat ik op de rails bleef. Toch leerde ik mezelf gaandeweg op een heel andere manier kennen, en al snel merkte ik kleine veranderingen in mijn denkwijze, en vervolgens in mijn houding en handelen.

De grootste klik die ik gedurende het hele proces in mijn hoofd heb gemaakt, is dat ik mezelf verantwoordelijk ben gaan stellen voor mijn leven en voor mijn geluk, en dat ik mezelf hier ook toe in staat acht.

Met de verkregen inzichten heb ik de afgelopen jaren veel mijlpalen heb kunnen bereiken. Inmiddels ben ik bijna Cum Laude afgestudeerd!

De sessies met Liedewey vond ik altijd erg fijn. Het oplossen van een probleem had ik nooit eerder geassocieerd met gezelligheid, thee en koekjes. Maar echt waar, onder deze ongedwongen sfeer had ik vaak nauwelijks in de gaten dat er in feite veel werk werd verricht. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik nooit moeilijke opdrachten voor mijn kiezen heb gekregen, maar voor het eerst had ik hierbij vertrouwen in mijn eigen kunnen en was in intrinsiek gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

De balans tussen ondersteuning en uitdaging had op mij een hele positieve, motiverende uitwerking.
Waar ik me echt over heb verwonderd, is hoe ter zake en doortastend Liedewey kan zijn binnen een hele warme, persoonlijke benadering. En hoe verstrikt ik ook binnen kwam, ik ging altijd een stuk helderder en optimistischer de deur uit.

Terugkijkend had ik van tevoren niet kunnen bedenken dat dit traject zo’n grote impact zou hebben op mijn verdere leven. Het is niet één probleem dat is opgelost, of één doel dat is bereikt. Het is een heel andere manier geworden om tegen obstakels en ambities aan te kijken, en ik heb nu de tools om op eigen kracht het beste uit mezelf te halen. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor, en ik zou iedereen zo’n ervaring gunnen. Als je me vraagt of ik het andere vrouwen zou aanraden, dan zeg ik volmondig; absoluut!

 

Julia van Dijk:

Ik geef niet snel een tien, dus daarom een 9.  Liedewey heeft er voor gezorgd dat ik weer het gevoel heb de touwtjes zelf in handen te hebben en de dingen die ik niet kan veranderen, anders te bekijken! Ik voelde gelijk een goede klik met Liedewey en had gelijk vertrouwen in haar kunnen.

De NLP coaching is voor mij een nieuwe benadering, het was in het begin even wennen, maar niet op een onprettige manier. De sessies verlopen prettig. Het is grappig om te merken hoe een kleine aanpassing in de manier waarop je tegen dingen aan kijkt, zoveel verschil kan betekenen.
Ik heb mijn studie weer op kunnen pakken, mijn twijfels opzij kunnen zetten en kijk weer positief tegen het leven aan!